SUTE DE PERCHEZIŢII la o grupare suspectată de contrabandă cu bijuterii din aur aduse din Turcia

Postat la 10 decembrie 2013 65 afişări

Procurorii DIICOT fac, marţi, 225 de percheziţii în mai multe judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu bijuterii din aur aduse din Turcia, de la care au fost ridicate 60 de kilograme de bijuterii , liderul grupării, formate din 91 de persoane, fiind patronul unei firme de transport.

SUTE DE PERCHEZIŢII la o grupare suspectată de contrabandă cu bijuterii din aur aduse din Turcia

 Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul  Teritorial Alba Iulia, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi ai Gărzii de Coastă, fac 225 de percheziţii domiciliare în mai multe judeţe, acţiunea vizând destructurarea unei grupări infracţionale formată din 91 de persoane şi specializată în contrabandă şi comercializare pe teritoriul României a produselor supuse marcării, fără a fi marcate.

Conform sursei citate, cu o zi în urmă procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Alba Iulia au început urmărirea penală a 91 de învinuiţi, existând suspiciunea că în cursul acestui an în judeţul Constanţa s-a constituit o grupare infracţională organizată, structurată pe două paliere, având ca scop săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu bijuterii din aur aduse din Turcia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-perchezitii-la-o-grupare-suspectata-de-contrabanda-cu-bijuterii-din-aur-aduse-din-turcia-11752001
11752001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.