Microsoft lucrează la realizarea unui sutien care este capabil să măsoare starea de spirit

Postat la 09 decembrie 2013 140 afişări

Cercetătorii de la Microsoft au proiectat un sutien inteligent care poate detecta stresul. Prototipul conţine senzori care monitorizează activitatea inimii, a corpului şi chiar oferă indicii despre nivelul stresului.

Microsoft lucrează la realizarea unui sutien care este capabil să măsoare starea de spirit

Acesta a fost creat pentru a observa dacă tehnologia poate ajuta la prevenirea stresului şi la stoparea mâncatului excesiv cauzat de stres.

Datele despre starea de spirit a persoanei în cauză sunt furnizate prin intermediul unei aplicaţii. Aceasta îi atenţionează pe cercetători atunci când starea emoţională este afectată şi se declanşează nevoia de a mânca.

Reprezentanţii Microsoft spun că sutienul este testat pe diferite femei şi că procesul durează şase ore, timp de patru zile.

Microsoft a mai încercat să creeze un articol asemănător pentru bărbaţi, însă rezultatul nu a fost satisfăcător.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/microsoft-lucreaza-la-realizarea-unui-sutien-care-este-capabil-sa-masoare-starea-de-spirit-11749494
11749494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.