Cele 13 unităţi de învăţământ din Târgovişte care nu aveau căldură au primit calorifere electrice

Postat la 09 decembrie 2013 59 afişări

Cele 13 unităţi de învăţământ din Târgovişte care nu aveau căldură au primit calorifere electrice, astfel că elevii din şcolile respective nu vor mai fi mutaţi în alte unităţi, aşa cum anunţau, la sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile din Dâmboviţa.

Cele 13 unităţi de învăţământ din Târgovişte care nu aveau căldură au primit calorifere electrice

 Inspectorul şcolar general al judeţului Dâmboviţa, Luminiţa Preda, a declarat, luni dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că, după ce cele 13 şcoli generale şi licee din Târgovişte, fără căldură, au fost dotate cu peste 300 de calorifere electrice cumpărate din sponsorizări şi fonduri alocate de Consiliul Local, s-a decis ca elevii din unităţile respective să nu mai fie mutaţi în alte şcoli.

Cursurile se vor desfăşura după orarul stabilit în fiecare unitate şcolară, ora având 45 minute, iar pauza 5 minute.

Luminiţa preda a precizat că "în funcţie de condiţiile meteorologice şi de eficienţa soluţiei alternative identificate, unităţile şcolare pot hotărî, în Consiliul Profesoral şi cu acordul Inspectoratul Şcolar Judeţean, încetarea cursurilor, în săptămânile 09-13.12.2013 şi 16-20.12.2013, caz în care vor întocmi un grafic de recuperare a orelor de curs".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-13-unitati-de-invatamant-din-targoviste-care-nu-aveau-caldura-au-primit-calorifere-electrice-11749400
11749400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.