Preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, audiat în Comisia de buget-finanţe din Senat

Postat la 09 decembrie 2013 34 afişări

Preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, a venit, luni, la Comisia de buget-finanţe din Senat, unde este audiat în legătură cu activitatea managerială a instituţiei pe care o conduce, în urma unor subiecte de presă, printre care şi creditul de un million de euro luat de fiica preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, audiat în Comisia de buget-finanţe din Senat

 Audierea preşedintelui CEC, Radu Gheţea, are loc cu uşile închise, urmare a deciziei luate în unanimitate de membrii comisiei prezenţi la şedinţă. CEC Bank este condusă de Radu Gheţea.

La şedinţa comisiei nu participă reprezentanţii PDL şi PPDD.

La audierile din Comisia de buget-finanţe se vor mai prezenta, luni, directorul Direcţiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză, de la ora 11.30 şi ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, de la ora 13.30.

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat, Cosmin Nicula, a precizat vineri pentru MEDIAFAX că documentele cerute de comisie de la CEC Bank au fost trimise şi urmează să fie analizate de senatori, începând de luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-cec-bank-radu-ghetea-audiat-in-comisia-de-buget-finante-din-senat-11749331
11749331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.