Băsescu, despre pactul de coabitare: Treceţi-l la rămâne valabil!

Postat la 06 ianuarie 2014 42 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni, cum rămâne cu pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, el răspunzând: "Treceţi-l la rămâne valabil!".

Băsescu, despre pactul de coabitare: Treceţi-l la rămâne valabil!

 Şeful statului a mai spus că acordul de coabitare "a avut o valoare excepţională la început, a avut o valoare pentru UE şi pentru redarea încrederii că se va putea guverna USL-preşedinte".

Traian Băsescu a susţinut însă că, din păcate, "marţea neagră" a adus din nou actuala coaliţie şi implicit România în situaţia de a-şi pierde credibilitatea cu privire la funcţionarea statului de drept.

"Probabil puţini politicieni din USL îşi imaginează ce şoc au produs în România şi în UE cu ceea ce au făcut în marţea neagră", a adăugat preşedintele într-o emisiune la B1 TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-despre-pactul-de-coabitare-treceti-l-la-ramane-valabil-11855809
11855809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.