Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, internat pentru reevaluare după o operaţie

Postat la 06 ianuarie 2014 41 afişări

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni pentru o reevaluare după o operaţie, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia fiind bună, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Carmen Orban.

Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitală, Constantin Bălăceanu-Stolnici urmează să fie externat în curând.

"Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare după o operaţie mai veche, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia este bună, urmând să părăsească spitalul în curând", a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Orban.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat duminică dimineaţă la Institutul Fundeni, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost operat în Clinica de urologie a unităţii sanitare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/institutul-fundeni-constantin-balaceanu-stolnici-internat-pentru-reevaluare-dupa-o-operatie-11855753
11855753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.