Un avion A380 al Singapore Airlines a aterizat de urgenţă la Baku

Postat la 06 ianuarie 2014 64 afişări

Un avion Airbus A380 al companiei Singapore Airlines (SIA) care se deplasa între Londra şi Singapore a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, luni, la Baku din cauza unei depresurizări, a anunţat compania, citată de AFP.

Un avion A380 al Singapore Airlines a aterizat de urgenţă la Baku

 "Au fost distribuite măştile de oxigen şi avionul a aterizat fără probleme pe aeroportul din Baku la ora 01.03 (duminică, 23.03 ora României)", a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al SIA.

Cei 467 de pasageri şi 27 de membri ai echipajului sunt nevătămaţi, a adăugat el, fără a putea preciza motivele depresurizării.

Într-un mesaj difuzat pe Facebook, un pasager, Matthew G. Johnson, a explicat că a auzit un "zgomot puternic de aer ca provenea de la uşa situată cinci rânduri mai departe" de el, la scurt timp după decolarea din Londra.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-avion-a380-al-singapore-airlines-a-aterizat-de-urgenta-la-baku-11855740
11855740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.