CFR Marfă va transporta 2,4 milioane tone de cărbune pentru CET Govora

Postat la 18 aprilie 2014 33 afişări

CFR Marfă a anunţat vineri că a câştigat licitaţia organizată de către Centrala Electrică deTermoficare (C.E.T.) Govora pentru transportul pe calea ferată a 2,4 milioane de tone de cărbune.

CFR Marfă va transporta 2,4 milioane tone de cărbune pentru CET Govora

 "Astfel, societatea a câştigat licitaţia organizată de către Centrala Electrică de Termoficare Govora pentru atribuirea contractului de transport pe calea ferată de cărbune tip lignit, pe două relaţii de transport, respectiv staţia CF Berbeşti, până la C.E.T. Govora şi C.F.R. Alunu până la C.E.T. Govora. Contractul de transport va fi încheiat pe o perioada de un an, iar cantitatea de cărbuni transportată va fi de 2,4 milioane", a anunţat CFR Marfă într-un comunicat.

Contactate de MEDIAFAX, niciuna dintre cele două companii, respectiv CFR Marfă şi C.E.T. Govora, nu au dorit să facă publică valoarea contractului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-marfa-va-transporta-2-4-milioane-tone-de-carbune-pentru-cet-govora-12488705
12488705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.