CExN al PSD a validat toate candidaturile. Daniel Florea s-a retras

Postat la 09 martie 2018 70 afişări

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat, vineri, toate candidaturile depuse pentru funcţiile de conducere ale partidului, potrivit unor surse social-democrate, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, retrăgându-se din cursă.

CExN al PSD a validat toate candidaturile. Daniel Florea s-a retras

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au validat candidaturile social-democraţilor care s-au înscris în cursa pentru o funcţie de conducere a partidului, au precizat surse din interiorul conducerii formaţiunii politice.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care intenţiona să devină vicepreşedinte din partea regiunii Bucureşti-Ilfov, şi-a retras candidatura. Astfel, singurul candidat din partea regiunii a rămas primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.