O fermă de prepeliţe din Vâlcea speră la vânzări de peste 1 mil. euro în 2018

Postat la 09 martie 2018 137 afişări

O fermă de prepeliţe din satul Băbeni, judeţul Vâlcea, care operează sub compania Dilumir Consulting, a vândut anul trecut ouă şi preparate din carne de prepeliţă de circa 3,8 mil. lei (830.000 de euro), în Lidl, Mega Image şi, prin distribuţie proprie, în mai multe magazine din Bucureşti.

O fermă de prepeliţe din Vâlcea speră la vânzări de peste 1 mil. euro în 2018

„Anul acesta vom creşte cu siguranţă pentru că suntem în negocieri cu Carrefour, unde urmează să ne listăm cu brandul propriu începând cu luna aprilie“, a declarat pentru ZF Lucian Stancu, directorul general al Dilumir Consulting.

 

Ferma de prepeliţe din Vâlcea deţine un efectiv de circa 100.000 de păsări, care produc lunar 1,5 milioane de ouă. Compania deţine propriul abator, o unitate de procesare şi o flotă auto formată din şase maşini.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
babeni,
bucuresti,
mega image,
zf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.