Cetelem şi-a lansat platforma de e-banking

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 februarie 2014 1382 afişări

Cetelem, cea mai mare companie de credite de consum de pe piaţă, a devenit prima instituţie financiară nebancară din ţară care pune gratuit la dispoziţia clienţilor o platformă de e-banking.

Cetelem şi-a lansat platforma de e-banking

Aplicaţia de e-banking Client Cetelem permite clienţilor vizualizarea şi gestionarea contractelor de credit, inclusiv a extraselor de cont de card într-un mod rapid, 24 de ore din 24, fără a necesita contactul direct cu un operator şi fără a depinde de programul de funcţionare al Cetelem.

Platforma Client Cetelem facilitează şi transferul de bani din contul cardului de credit în orice alt cont personal sau solicitarea unui credit de nevoi personale, pentru care se primeşte răspuns imediat. Pentru autorizarea fiecărei tranzacţii este generată câte o parolă unică.

Cetelem are parteneriate cu comercianţi de electronice precum Flanco sau Domo, cu magazine de bricolaj precum Dedeman, Praktiker sau Obi, dar şi cu retaileri online. În afară de creditul de consum în magazine, Cetelem IFN are în ofertă carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto, credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau internet şi asigurări. La jumătatea anului trecut, compania avea un stoc de credite de 900 milioane de lei, cu 6% peste nivelul de la sfârşitul anului 2012.

Cetelem este controlată de BNP Paribas Personal Finance, companie membră a BNP Paribas Group, cu mai mult de 16.000 de angajaţi şi operaţiuni în peste 20 de ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cetelem-si-a-lansat-platforma-de-e-banking-12043700
12043700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.