Doi bărbaţi şi jumătate: serialul care transformă actorii în milionari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 februarie 2014 1360 afişări

În lista Forbes a celor mai bine plătiţi actori de televiziune din 2013, actorii Ashton Kutcher şi Jon Cryer, care interpretează rolurile principale din "Doi bărbaţi şi jumătate", ocupă primele două locuri din listă.

Doi bărbaţi şi jumătate: serialul care transformă actorii în milionari

Ashton Kutcher, cel care l-a înlocuit pe Charlie Sheen în 2011, câştigă 700.000 de dolari pe episod, iar Cryer, singurul actor rămas din distribuţia originală, primeşte 620.000 de dolari pe episod.

Deşi Kutcher este cel mai bine plătit actor TV din Statele Unite, salariul său nu se compară cu cel al predecesorului său. Charlie Sheen, concediat în 2011 datorită problemelor cu drogurile şi băutura, câştiga peste 1.2 milioane de dolari pe episod. Cu această sumă, Sheen rămâne şi astăzi actorul cu cel mai mare salariu din istoria televiziunii americane.

Al treilea actor din "Doi bărbaţi şi jumătate", Angus T. Jones, primea peste 300.000 de dolari pe episod. Datorită unor videoclipuri postate pe Internet în care îndemna lumea să nu mai urmărească serialul, şi el a fost concediat în 2013.

Ca termen de comparaţie, actorii din "Modern Family", serial care a obţinut în patru sezoane un premiu Golden Glode şi 17 premii Emmy, câştigă în jur de 175.000 de dolari pe episod.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-barbati-si-jumatate-serialul-care-transforma-actorii-in-milionari-12040500
12040500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.