Centrul de chirurgie cardio-vasculara de la "Marie Curie" este nefunctional. Clinica trebuia deschisa din 2009

Postat la 29 iulie 2011 15 afişări

Centrul de chirurgie cardio-vasculara pediatrica de la Spitalul "MS Curie" din Capitala este nefunctional din cauza lipsei de personal, desi Ministerul Sanatatii anuntase deschiderea lui pana la sfarsitul lui 2009 si din martie 2011 au fost deblocate 22 de posturi pentru personalul medico-sanitar.

"In clinica au fost investite trei milioane de euro pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie, dintre care 1,7 milioane de la Ministerul Sanatatii, iar restul de la sponsori, fundatii sau oameni de bine", a explicat joi agentiei MEDIAFAX purtatorul de cuvant al MS Oana Grigore. Mai mult, a spus sursa citata, la 11 martie au fost deblocate 22 de posturi pentru respectiva clinica, dintre care sapte de medic, 11 de asistente si patru de infirmiere. "Spitalul nu a organizat concurs pentru ocuparea posturilor si nici nu a trimis spre aprobare structura clinicii", a precizat purtatorul de cuvant.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
dotari,
spital,
marie curie
/actualitate/centrul-de-chirurgie-cardio-vasculara-de-la-marie-curie-este-nefunctional-clinica-trebuia-deschisa-din-2009-8539803
8539803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.