Centre de suport

Postat la 11 iulie 2006 1 afişăre

Deocamdata, cererea de vorbitori de limbi straine poate fi acoperita de resursele existente. Dar specialistii in recrutare atrag atentia ca, daca ritmul de crestere al companiilor angajatoare se va mentine si companiile vor continua sa-si stabileasca centre de suport in Romania, pepiniera ar putea seca.
Compania - Intrarea in Romania 

Genpact

august 2005

Planuri de extindere: Genpact Romania este al doilea centru deschis de General Electric in Europa. Compania isi propune sa mai deschida un centru in Romania la inceputul anului viitor si sa ajunga la 1.000 de angajati pana la finele lui 2007.

HP

iunie 2005

Planuri de extindere: In 2005, HP anunta ca va investi 10 milioane de euro in urmatorii trei ani pentru centrul de coordonare a afacerilor din regiunea europeana deschis in Bucuresti. Reprezentantii companiei spuneau ca se asteapta la o triplare anuala a numarului angajatilor si la o extindere si in alte orase ale tarii.

Oracle

februarie 2004

Planuri de extindere: In luna mai a acestui an, Oracle Romania anunta ca face zilnic angajari si ca in urmatorii ani ar trebuie cautat un alt sediu pentru companie. Oracle Romania are peste 450 de angajati.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Centre de suport
/actualitate/centre-de-suport-1006373
1006373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.