Cele trei cuvinte înfiorătoare ale criminalului în serie Jeffrey Dahmer în momentul în care a fost condamnat pentru uciderea şi, în unele cazuri, pentru că „a mâncat” 17 bărbaţi şi băieţi

Postat la 15 februarie 2023 349 afişări

Cele trei cuvinte înfiorătoare ale criminalului în serie Jeffrey Dahmer în momentul în care a fost condamnat pentru uciderea şi, în unele cazuri, pentru că „a mâncat” 17 bărbaţi şi băieţi

Celebrul criminal în serie Jeffrey Dahmer i-a spus avocatului său „mulţumesc că ai încercat” în timp ce era condamnat pentru uciderea a 17 bărbaţi şi băieţi.

Avocatul apărării lui Dahmer, Gerald P. Boyle, a declarat că i-a spus ucigaşului că probabil va pierde cu apărarea sa.

Dahmer a fost prins în 1991, când una dintre victimele sale apropiate, un bărbat pe nume Tracy Edwards, a scăpat şi a alertat poliţia.

Celebrul criminal în serie Jeffrey Dahmer i-a spus avocatului său „mulţumesc că ai încercat” în timp ce era condamnat pentru uciderea şi, în unele cazuri, pentru că „a mâncat” 17 bărbaţi şi băieţi. La 15 februarie 1992, un tribunal din Milwauke a decis că Dahmer era sănătos din punct de vedere legal atunci când a pornit „una dintre cele mai groteşti crimele din ţară”, pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru fiecare victimă.

Dahmer a recunoscut că a drogat, strangulat şi dezmembrat 17 tineri bărbaţi şi băieţi şi a pledat vinovat, dar nebun, pentru 15 dintre crime. Dacă ar fi fost găsit nebun, ar fi fost trimis la o instituţie de boli mintale pentru tratament. În schimb, a fost trimis la închisoarea de maximă securitate din Portage, Wisconsin, unde a fost ulterior bătut până la moarte.

Potrivit unui reportaj al Washington Post de la acea vreme, „urale şi aplauze au izbucnit în partea din sala de judecată rezervată rudelor victimelor lui Dahmer” atunci când acesta a fost găsit vinovat pentru fiecare crimă. Avocatul apărării lui Dahmer, Gerald P. Boyle, a declarat că i-a spus ucigaşului că probabil va pierde cu apărarea sa. Se pare că Dahmer a luat verdictul în linişte, fără să arate nicio emoţie. Boyle a declarat reporterilor după audiere că Dahmer i-a spus „mulţumesc că ai încercat”.

„Ştiam că voi avea o luptă grea. Am făcut-o şi am eşuat. Adevărul este că am vrut ca el să fie studiat”, a spus Boyle. „Ştiu că i-am adus o oarecare linişte sufletească”, a adăugat el. „Acum ştie că a fost bolnav”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baieti,
barbati,
condamnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.