Cele mai stupide cântece pentru campanii electorale – GALERIE VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iulie 2012 66 afişări

Să alegi un cântec pentru campania electorală este o artă. Ceva care nu are de-a face cu populismul, cu preferinţele majorităţii sau cu moda trecătoare, ci cu arta de a manevra mulţimile cu eleganţă, cu înţelepciune şi de a demonstra putere fără a lovi.

Din păcate aceste lucruri sunt greşit aplicate de cele mai multe ori, iar creaţiile muzicale care au însoţit sau însoţesc propunerile candidaţilor în alegeri cad în ridicol. Şi de multe ori nu este vorba de cântec în sine, ci de alăturările care se fac în mod involuntar: ce spuneţi de Saddam Hussein care ne propune "I Will Always Love You"?

Pentru că România se află într-o perioadă cumva electorală, am evitat orice apropieri de vreunul sau altul dintre actorii scenei politice. Dar dacă aceştia, sau oamenii lor, vor învăţa din exemplele date, cu toţii vom avea de câştigat.


- Silvio Berlusconi sau bunga bunga cu muzica

Premier, playboy, miliardar şi politician, Silvio Berlusconi a fost pasionat de putere şi de femeile frumoase. Un clip de proimovare care nu abdică de la aceste principii - doamnele îi mulţumesc lui Silvio de oriunde s-ar afla, în saloanele de frumuseţe sau în piscină. Normal că Silvio e!

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
campanie electorala,
cantece
/actualitate/cele-mai-stupide-cantece-pentru-campanii-electorale-galerie-video-9893969
9893969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.