Cele mai scumpe 5 nunti din lume - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 17 ianuarie 2011 762 afişări

Milioane de euro, mii de invitatii, locatii luxoase si vedete. Acestea sunt cateva dintre cuvintele care caracterizeaza cele mai scumpe nunti din lume.

Daca unora 100 de milioane de dolari le ajung sa traiasca pe picior mare o viata intreaga, altii cheltuie aceasta suma doar pe nunta. Conducatorul actual al Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, si Printesa Salma au avut parte de cea mai scumpa nunta din istorie, care a costat 100 de milioane de dolari.

Nunta, care a tinut sapte zile, a avut 20.000 de invitati. Mireasa Salama a urmat o traditie stricta Beduina si a stat inchisa in camera sa pe parcursul celor sapte zile cat a tinut nunta. O alta nunta extravaganta a fost cea a Vanishei Mittal, fata celui mai bogat om din India. Nunta a costat in jur de 78 de milioane de dolari si a tinut sase zile.

De asemenea, printre cele mai scumpe nunti din lume se numara si cea a vedetelor Tom Cruise si Katie Holmes, Arun Nayar si Elizabeth Hurley, potrivit topyaps.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
nunti,
vedete
/actualitate/cele-mai-scumpe-5-nunti-din-lume-galerie-foto-7896540
7896540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.