Cele mai puternice 100 de femei din business: Sînziana Pardhan - Country head {P3 România}

Autor: Ioana Matei Postat la 10 mai 2019 119 afişări

„Sunt o persoană hotărâtă şi implicată, aşa că mi-am construit cariera bazându-mă pe setarea şi îndeplinirea de obiective specifice, preluând iniţiativa, învăţând mult, comunicând bine în interiorul şi în exteriorul organizaţiei, câştigând încrederea colegilor şi a superiorilor, şi mai ales păstrând întotdeauna o abordare constructivă şi orientată spre soluţii, nu spre probleme.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Sînziana Pardhan - Country head {P3 România}

•   Deţine rolul de country head al dezvoltatorului ceh de spaţii logistice P3 din august 2017, având ca principală responsabilitate coordonarea extinderii companiei în România.

•   Cu o experienţă în investiţii, achiziţii şi vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat anterior timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers.

•   Consideră că pentru a reuşi în România, ca în orice ţară din lume, ai nevoie de foarte multă determinare, să depui efort, să-ţi asumi riscuri calculate, să îţi alegi bine priorităţile şi luptele şi să ştii când să ceri sfatul altor persoane. 

•   În rândul sfaturilor pe care le oferă celor aflaţi la început de carieră se numără: să fie tenace, să îşi cunoască şi să îşi folosească punctele tari, să rămână devotaţi viselor şi valorilor proprii, să rămână optimişti cu privire la un lucru în care cred indiferent de ce s-ar întâmpla, să fie proactivi şi să preia iniţiativa, să înveţe din greşeli şi să se străduiască mereu să găsească soluţii.

Suprafaţa parcurilor logistice din portofoliu:

> 370.000 de metri pătraţi

Număr de angajaţi: 11

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.