Cele mai puternice 100 de femei din business: Monica Cadogan, CEO şi fondator { Vivre }

Autor: Andra Stroe Postat la 09 mai 2019 1859 afişări

„Cred în acceptarea provocărilor şi de multe ori, pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e nevoie să-ţi asumi riscuri, iar în tot acest proces e important să ştii să menţii standardele ridicate şi să le aplici când vine vorba de propria carieră, de business şi de activitatea echipei tale.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Monica Cadogan, CEO şi fondator { Vivre }

•   În 2012 a înfiinţat Vivre, unul dintre primele magazine exclusiv online de home & deco din România, prezent astăzi pe nouă pieţe europene, cu peste 3 milioane de comenzi livrate.

•   Crede că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de o cultură a muncii şi mai ales de înţelegerea afacerii pe care o porneşti, de o echipă, de oameni care să te susţină şi să te ajute, fie că e vorba despre echipa efectivă de lucru sau de comunităţile la care ai acces.

•   Le transmite celor care îşi doresc să înceapă un parcurs antreprenorial că trebuie să ştie de la început de unde pleacă, unde vor sa ajungă şi ce înseamnă concret acest parcurs, să fie pregătiţi să îşi asume riscuri, să înveţe din greşeli şi să se adapteze rapid la condiţiile de pe piaţă. 

Cifră de afaceri (2018): 50 mil. lei

Număr de angajaţi: 350

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.