Cele mai puternice 100 de femei din business: Doina Vornicu, COO { CEZ România }

Autor: Ioana Matei Postat la 02 mai 2019 120 afişări

„Strategia mea este de a păstra un echilibru în tot ceea ce fac.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Doina Vornicu, COO { CEZ România }

•   Spune că în cei peste 30 de ani de carieră în domeniul energetic, din care cea mai mare parte în poziţii de management şi coordonare, s-a axat pe stabilirea unor obiective legate de propria dezvoltare; pentru a face acest lucru, cere constant feedbackul celor cu care lucrează şi totodată urmăreşte punctul de echilibru între valorile proprii şi felul în care reuşeşte să le transmită celor din jur.

•   Declara în interviurile acordate anterior că niciodată nu şi-a dorit să fie altceva decât inginer electroenergetic şi dacă ar trebui să o ia de la capăt, ar face acelaşi lucru, deşi energia este, de regulă, o lume a bărbaţilor.

•   Spune despre sistemul energetic că şi în prezent este ca o familie – „toţi se cunosc, iar la greu toţi se ajută - se sfătuiesc, au acelaşi gen de probleme, găsesc împreună soluţii, chiar dacă acţionarii au diferite naţionalităţi în acest moment".

Cifră de afaceri (2017): 490 mil. euro

Număr de consumatori: peste 1,3 milioane

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cez,
romania,
pastrare,
strategie,
energie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.