Campanie antidrog pe litoral: Patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche, chemaţi la „instrucţie”

Postat la 01 mai 2019 58 afişări

Agenţia Antidrog Constanţa desfăşoară o acţiune de informare a tinerilor de pe litoral despre riscurile consumului de substanţe interzise, fiind instruiţi şi patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche în privinţa acordării primului ajutor consumatorilor.

Campanie antidrog pe litoral: Patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche, chemaţi la „instrucţie”

Agenţia Naţională Antidrog, filiala Constanţa, desfăşoară pe perioada minivacanţei de 1 mai acţiuni de informare pe litoral. Timp de două zile, poliţiştii locali au fost instruiţi privind problematica drogurilor, li s-au prezentat efectele consumului de droguri pentru a putea identifica un posibil consumator, dar şi modul în care pot acorda primul ajutor. Astfel de sesiuni de instruire au fost organizate şi pentru patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche.

„Am luat legătura cu administratorii de mari cluburi din Mamaia, cu cei ai evenimentelor muzical-artistice şi cu cei din Vama Veche. În Constanţa am derulat activităţi cu sprijinul Prefecturii Constanţa, toţi administratorii au fost invitaţi la prefectură, au participat inclusiv reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, ISU şi am discutat cu ei aceleaşi probleme. Mulţi dintre ei au spus că angajaţii în proporţie de 90% au făcut cursuri de prim ajutor, având în vedere că angajaţii sunt fidelizaţi", a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluburi,
mamaia,
vama,
vama veche

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.