Cele mai mici căşti wireless din lume, cel mai nou succes de pe Kickstarter

Autor: Florin Casota Postat la 18 septembrie 2015 278 afişări

Cele mai mici căşti wireless din lume, cel mai nou succes de pe Kickstarter

Pugz sunt cele mai mici căşti wireless din lume, deocamdată caută finanţare pe Kickstarter şi au o dată de livrare în noiembrie 2015.

Cei de la Pugz şi-au depăşit ţinta de 50.000 de dolari, ajungând la peste 410.000 de dolari cu încă 20 de zile de finanţare rămase.

Ce este atât de special la aceste căşti?

Pe lângă faptul că ar fi cele mai mici, producătorii susţin că sunt şi primele căşti wireless care se încarcă prin intermediul telefonului. Astfel, dacă gadgetul este descărcat încă le poti utiliza conectândule cu un cablu la telefon. Folosind doar 3% din capacitatea bateriei telefonului, căştile pot fi folosite pentru 4,5 ore de ascultat muzică sau 10 zile de standby. Iar o încarcare completă la priză se face în doar o oră. 

Căştile Pugz sunt compatibile cu toate dizpozitivele dotate cu bluetooth, fie că vorbim de o tabletă cu android sau un smartwatch Apple.

Modelul standard se va vinde cu 199 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-mici-casti-wireless-din-lume-cel-mai-nou-succes-de-pe-kickstarter-14721391
14721391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.