Cele mai mari trei bănci au 3.000 de apartamente şi case la vânzare

Postat la 25 aprilie 2016 386 afişări

Pe listele de executări silite ale băncilor apar garsoniere, hoteluri şi pensiuni, benzinării şi tractoare şi chiar şi echipamente medicale, executate de la persoanele fizice sau juridice care nu au mai putut rambursa creditele.

Cele mai mari trei bănci au 3.000 de apartamente şi case la vânzare

BCR, BRD şi Banca Tran­sil­vania, cele mai mari trei bănci locale în func­ţie de activele deţinute, cau­tă cumpărători pen­tru aproximativ 3.000 de apartamente şi case executate silit, cu preţuri sub media pieţei. Iar asta în condiţiile în care multe imobile se află pe piaţă de o perioadă îndelungată fără să trezească interesul vreunui cumpărător.

De exemplu, un apartament cu trei ca­mere din Bucureşti, situat pe bu­le­var­dul Alexandru Obregia, în apro­pierea staţiei de metrou Piaţa Sudului, este scos la licitaţie de către BCR cu un preţ de pornire de aproape 103.000 de lei (echivalentul a 23.000 de euro). Apar­tamentul are trei camere şi depen­dinţe cu o suprafaţă totală de 65 metri pă­traţi. Licitaţia va avea loc în luna mai a acestui an. Pe de altă parte, băncile au la licitaţie şi autoturisme, de la 5.100 de euro, cum este cazul BRD, care vinde un model de autoturism Jeep din 2006.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
apartamente,
case,
crestere,
vanzare,
executii,
piata
/actualitate/cele-mai-mari-trei-banci-au-3-000-de-apartamente-si-case-la-vanzare-15272253
15272253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.