O braziliancă promovează Transilvania la Rio, prin intermediul unui film de scurt metraj, filmat în Harghita

Postat la 25 aprilie 2016 209 afişări

O braziliancă promovează Transilvania la Rio, prin intermediul unui film de scurt metraj, filmat în Harghita

O tânără actriţă din Brazilia va promova imaginea Transilvaniei la Rio, prin intermediul unui film de scurt metraj! Regizorul acestei producţii, ciucanul Cornel Ţepeluş, este cel care a reuşit să o aducă la noi în ţară pe Jacqueline Novak, iar tânăra actriţă a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de tărâmul românesc, în special de judeţul Harghita, locul în care au avut loc filmările.

Filmul de scurt metraj are ca obiect central „satul românesc” şi toate cadrele au fost turnate în comuna harghiteană Voşlobeni. Producţia a beneficiat de sprijinul lui Emil Colceriu şi al celor de la triff.ro. Jacqueline Novak, originară din provincia Parana din Brazilia, susţine faptul că a auzit numai lucruri bune despre România şi se bucură nespus de faptul că totul a depăşit aşteptările sale.

Vocea Transilvaniei vă prezintă mai jos un interviu pe care tânăra actriţă l-a acordat cu toată bucuria pentru cititorii noştri.

R.: Ce crezi despre ţara noastră?

Jacqueline Novak: Întodeauna am căutat locuri care să mă inspire. Am căutat pe internet locuri cu istorie veche care să mă ducă cu imaginaţia departe. Am avut de la început un gând bun despre România şi am vrut să împart cu oamenii din Brazilia experienţele din călatoria mea în ţara dumneavoastră. Îmi place şi respect România.

R.: Cum ţi se par satele din Transilvania?

J.N.: În satele româneşti găseşti suflet mult în oameni. Sunt impresionată de cât de reali şi sinceri sunt oamenii din satele din România. Îmi place cultura străveche din sate precum şi obiceiurile . Într-o lume care şi-a pierdut sufletul, satele româneşti sunt o oază de lumină.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-brazilianca-promoveaza-transilvania-la-rio-prin-intermediul-unui-film-de-scurt-metraj-filmat-in-harghita-15271751
15271751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.