Cele mai ciudate produse prezentate la CES 2019, în Las Vegas

Postat la 07 ianuarie 2019 328 afişări

Cele mai ciudate produse prezentate la CES 2019, în Las Vegas

Sute de companii tehnologice îşi prezintă ultimele dispozitive la ediţia din 2019 a târgului Consumer Electronics Show (CES), din Las Vegas, Statele Unite, printre acestea remarcându-se casca pentru monitorizarea somnului, cutia care hrăneşte doar pisica proprietarului sau geanta de voiaj care te urmăreşte, potrivit CNN.

 

UrgoNight este o cască inteligentă care monitorizează fazele somnului şi îţi antrenează creierul să se odihnească mai bine.

 

 

Mookkie este un dispozitiv care hrăneşte doar pisica proprietarului, folosind recunoaşterea facială pentru a se asigura că animalele de companie ale vecinilor nu se ating de hrana în cauză.

 

O altă inovaţie este Ovis Suitcase, o valiză care te urmăreşte prin aeroport şi poate chiar să evite eventuale ciocniri cu alţi pasageri.

 

Trebuie amintit şi Foldimate, un aparat care - pentru doar 16.000 de dolari - îţi împătureşte hainele. Foldimate analizează tipul ţesăturii şi găseşte cea mai bună metodă de a-ţi păstra hainele neşifonate.

 

Printre celelalte produse prezentate se numără sticla de apă cu un difuzor bluetooth încorporat şi frigiderul care comandă bere atunci când eşti pe cale să rămâi fără ea.

 

Peste 180.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la ediţia din acest an a CES.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ces,
las vegas,
prezentare,
produse,
pisica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.