Cele mai bune cursuri online pe care poţi să le urmezi gratis

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 iulie 2014 1248 afişări

Cele mai bune cursuri online pe care poţi să le urmezi gratis

Există mai multe universităţi care oferă cursuri gratuite celor care vor să se specializeze în anumite domenii. Deşi în România astfel de cursuri sunt mai greu de găsit, pentru cei care cunosc limba engleză posibilităţile sunt destul de multe.

Cei de la Business Insider au alcătuit o listă a celor mai populare cursuri pe care le puteţi urma.

Curs de psihologie socială - Universitatea Wesleyan

Cursul reprezintă o introducere în psihologia socială (atât clasică cât şi contemporană), acoperind domenii precum luarea deciziilor, comportamentul de grup sau bunăstare.

Programarea device-urilor mobile în Android - Universitatea din Maryland

Un curs excelent pentru cei care au cunoştinţe de bază în programare şi vor să le dezvolte, cu precădere pentru aplicaţii mobile.

Înţelegerea comportamentului iraţional (Curs pentru începători) - Universitatea Duke

Un nou curs de psihologie care vă introduce în lumea iraţionalului. Veţi descoperi situaţii în care un comportament ieşit din comun poate fi în beneficiul vostru.

Pieţe financiare - Universitatea Yale

Veţi dobândi cunoştinţe legate de pieţele financiare, punctele tari şi cele slabe ale sistemelor bancare precum şi date despre asigurări şi burse.

O introducere în marketing - Universitatea Wharton's School, Pennsylvania

Acest curs va prezenta fundamentele marketing-ului prin explicarea procesului decizional al clientului. Se vor explica strategiile de branding şi intrarea pe pieţe noi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-bune-cursuri-online-pe-care-poti-sa-le-urmezi-gratis-12923354
12923354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.