Cel puţin trei morţi şi sute de persoane evacuate în Colorado, în urma unor inundaţii

Postat la 13 septembrie 2013 27 afişări

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte câteva sute au fost evacuate, în urma unor ploi torenţiale care au provocat inundaţii în statul american Colorado (vest), au anunţat oficiali joi.

Cel puţin trei morţi şi sute de persoane evacuate în Colorado, în urma unor inundaţii

 Două persoane au fost găsite moarte în apropiere de oraşul universitar Boulder, situat la nord-vest de Denver, iar alt corp a fost găsit de pompieri la Colorado Springs.

"Ne aşteptăm să găsim şi alţi" morţi, a declarat un oficial din cadrul poliţiei comitatului Boulder, într-o conferinţă de presă, joi după-amiaza.

După trei zile de ploi torenţiale, care au măturat nord-estul statului, serviciile meteorologice au îndemnat locuitorii "să se refugieze în zone mai înalte" şi "să o facă rapid pentru a-şi salva viaţa".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-putin-trei-morti-si-sute-de-persoane-evacuate-in-colorado-in-urma-unor-inundatii-11325490
11325490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.