Cel putin sapte raniti la Atena, in urma incidentelor violente

Postat la 15 iunie 2011 13 afişări

Confruntarile de miercuri dintre un grup format din 200 de persoane si politisti, in apropiere de Parlamentul din Atena, in cadrul unei manifestatii impotriva masurilor de austeritate, s-au soldat cu ranirea a sapte persoane, potrivit unei surse din cadrul politiei.

Printre raniti figureaza un politist, a declarat sursa citata.

Scutierii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa un grup de 100-200 de persoane, care aruncau cu cocteiluri Molotov, pietre si alte proiectile impotriva cordonului de politie din fata Parlamentului.

In interiorul Parlamentului, examinarea proiectului de lege bugetar plurianual, care impune noi masuri de austeritate controversate, trebuie sa inceapa in comisie in cursul dupa-amiezii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ranit,
proteste,
Atena
/actualitate/cel-putin-sapte-raniti-la-atena-in-urma-incidentelor-violente-8345660
8345660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.