Cel putin 32 de morti dupa un accident feroviar pe o linie de mare viteza din China

Postat la 24 iulie 2011 11 afişări

Cel putin 32 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite dupa ce un tren chinez a lovit o alta garnitura oprita din cauza unei pene de electricitate provocate de un fulger, pe o linie de mare viteza din estul tarii.

Accidentul a avut loc in apropierea orasului Wenzhou, in provincia estica Zhejiang. Un tren a lovit o alta garnitura care era stationata din cauza unei pene de electricitate provocate de intemperii. Unul dintre trenuri a deraiat, iar doua vagoane au cazut de pe un pod de cale ferata.

Accidentul a avut loc la mai putin de o luna după inaugurarea liniei de mare viteza intre Beijing si Shanghai (1.300 de kilometri).

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
China,
feroviar,
accident,
victime,
tren
/actualitate/cel-putin-32-de-morti-dupa-un-accident-feroviar-pe-o-linie-de-mare-viteza-din-china-8519546
8519546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.