Cel mai popular serial american, anulat, după ce starul show-ului a făcut o remarcă rasistă

Postat la 30 mai 2018 305 afişări

"Roseanne", cel mai popular serial american, a fost anulat de postul TV ABC după ce starul show-ului, Roseanne Barr, personaj controversat şi susţinătoare a lui Donald Trump, a publicat pe platforma online Twitter un mesaj rasist, transmite AFP.

Cel mai popular serial american, anulat, după ce starul show-ului a făcut o remarcă rasistă

În noaptea de luni spre marţi, Roseanne Barr a publicat pe platforma online Twitter un mesaj despre o fostă consilieră a fostului preşedinte american Barack Obama, Valerie Jarrett: "Fraţii Musulmani (o grupare militantă, n.r.) şi Planeta maimuţelor au un bebeluş: vj".

 

Câteva ore mai târziu, Roseanne Barr a şters mesajul şi a scris: "Îmi cer scuze faţă de Valerie Jarrett şi toţi americanii. Îmi pare rău că am făcut această glumă proastă despre cariera şi aspectul ei fizic". Actriţa în vârstă de 65 de ani a anunţat apoi că renunţă la contul său de Twitter.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.