Statistică devastatoare: Aproape jumătate dintre adulţii din SUA nu şi-ar permite să acopere o cheltuială neprevăzută de 400 de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 30 mai 2018 124 afişări

Statistică devastatoare: Aproape jumătate dintre adulţii din SUA nu şi-ar permite să acopere o cheltuială neprevăzută de 400 de dolari

Un studiu realizat de consiliul pentru bunăstare di cadrul FED arată că 40% dintre americani consideră că nu ar putea să acopere o cheltuială neprevăzută de 400 de dolari, potrivit Newsy.

Raportul a fost marţi. Mai mulţi adulţi din Statele Unite au fost chestionaţi cu privire la bunăstarea economică, venituri, loc de muncă, cum gestionează cheltuielile neprevăzute şi pensionare, printre alte lucruri.

Rezultatele arată că doi din cinci adulţi nu ar putea acoperi o cheltuială de urgenţă de 400 de dolari şi ar fi nevoiţi să se împrumute sau să vândă ceva pentru a o putea acoperi.

Mai mult de 20% dintre adulţi nu îşi pot plăti facturile curente în întregime din veniturile lor, iar mai multe de un sfert dintre adulţi au amânat controlul medical periodic de anul trecut pentru că nu şi l-au permis.

Cu toate acestea, raportul arată că oamenii sunt mai conştienţi de statutul lor financiar faţă de periaoda Marii Recesiuni din 2013.

În plus, 74% dintre adulţi consideră că trăiesc „ok” şi confortabil în prezent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adulti,
refuz,
cheltuiala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.