Cateva dintre minunile care fac România o ţară pe care toată lumea ar trebui să o viziteze -GALERIE FOTO

Postat la 29 mai 2018 323 afişări

Deşi s-au spus multe lucruri despre România, unele nu tocmai demne de laudă, un lucru este cert, frumuseţea nu i-o poate răpi nimeni. Fie că eşti în căutarea destinaţiei pentru concediu de vară sau pur şi simplu a unei locaţii în care să te relaxezi pe timp de weekend, următoarele minuni ale României te vor atrage negreşit.

Groapa Ruginoasă – O minune din România

Una dintre minunile pe care România le ascunde este Groapa Ruginoasă din apropierea renumitei staţiuni turistice Arieşeni, judeţul Bihor. Groapa Ruginoasă este unică în Europa prin aspectul său spectaculos şi aşezare în mijlocul naturii sălbatice. Deşi Groapa Ruginoasă are o dimensiune de 600 de metri şi o adâncime de peste 100 de metri, aceasta se află într-un continuu proces de eroziune mărindu-şi dimensiunile în permanenţă. Întreaga zonă n care se află Groapa Ruginoasă este foarte spectaculoasă astfel că vei petrece un weekend de neuitat.


Lacul Vida – Minunea ascunsă a Bihorului

O altă destinaţie de weekend poate fi Lacul Vida din judeţul Bihor. Acest lac, denumit şi Lacul cu vârtej sau Minunea ascunsă din Bihor atrge în primul rând prin culoarea răpitoare a apei sale. Apoi, un alt element care te va atrage pe loc este aspectul de vârtej creat de deversorul amplasat în mijlocul lacului. Impactul vizual stârneşte vibraţii interioare şi trezeşte cele mai bune sentimente.


Pietrele Vii din Ţara Luanei

Un alt loc din România care te va cuceri şi va ocupa ocupa un loc special în sertarul cu amintiri, se află în judeţul Buzău. Este vorba de Pietrele Vii din Ţara Luanei – aşa cum ţinutul a fot denumit de localnici- un loc cum rar ai mai văzut. Aceste formaţiuni ciudate de piatră, numite trovanţi, în loc să descrească odată cu trecerea timpului datorită eroziunii, ele cresc. Mai mult decît atât Pietrele Vii se şi mişcă de la an la an după spusele localnicilor. Tot aceştia sunt cei care consideră că pietrele aduc noroc, de aceea fac tot posibilul să păstreze mici bucăţi de rocă în gospodărie. Ce zici de un weekend plin de energie în Ţara Luanei?


Podul lui Dumnezeu – O călătorie spirituală

O călătorie spre Podul lui Dumnezeu poate fi una dintre cele mai frumoase excursii în România. Situat în judeţul Caraş Severin, Podul lui Dumnezeu este un pod natural, al doilea ca mărime din Europa şi singurul pe care circulaţia este posibilă. Podul se întinde pe o lungime de 30 de metri, are 22 de metri înălţime şi aproximativ 9 metri lăţime. Pe lângă frumuseţea podului, în zonă te vei bucura şi de Lacurile Zăltonul Mare şi Zăltonul Mic.


Focurile Vii din Buzău, un loc unic în Europa

Cerul de la Bizoru din judeţul Buzău renumit pentru claritatea sa de 6.000 de grade Kelvin, Focurile Vii din Buzău, unice în Europa precum şi multe alte locuri speciale din România te aşteaptă cu cele mai frumoase peisaje naturale, scrie descoperalocuri.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.