OMV Petrom a reluat operaţiunile la rafinăria Petrobrazi, după o revizie care a costat 45 mil. euro

Postat la 29 mai 2018 185 afişări

OMV Petrom anunţă, într-un comunicat transmis marţi, că în data de 28 mai s-au reluat operaţiunile la rafinăria Petrobrazi din Ploieşti, conform planului, după 6 săptămâni de revizie planificată care a costat 45 de milioane de euro.

OMV Petrom a reluat operaţiunile la rafinăria Petrobrazi, după o revizie care a costat 45 mil. euro

„Revizia a constat în lucrări periodice de mentenanţă, inspecţii şi verificări ale instalaţiilor din rafinărie, care au necesitat aproximativ 2 milioane de ore lucrate. Valoarea totală a proiectului, care include investiţii şi costuri, a fost de circa 45 de milioane de euro”, se arată în comunicat.

„Instalaţiile noastre sunt acum 100% funcţionale, iar producţia de produse rafinate a fost reluată după ce instalaţiile au fost puse treptat în funcţiune. După repornire, suntem complet operaţionali şi avem capacitatea de a procesa peste 12.000 de tone de ţiţei pe zi”, a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru Downstream Oil.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.