Cel mai nou model Dacia, în România

Autor: Ioana Matei Postat la 29 mai 2013 189 afişări

Noul Logan MCV se adaugă din această săptămână gamei de modele Dacia comercializate în România. Astfel, începând de mâine, 29 mai 2013, acesta va putea fi comandat în toată reţeaua comercială Dacia. Preţul pentru acesta variază între 7.790 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea cu minimum de dotări şi 12.300 de euro cu TVA pentru versiunea cea mai accesorizată, Lauréate.

Cel mai nou model Dacia, în România

Preţul pentru acesta variază între 7.790 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea cu minimum de dotări, Acces şi 12.300 de euro cu TVA pentru versiunea cea mai accesorizată, Lauréate.Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Noul Logan MCV este un break spaţios, cu un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri.

Noul Logan MCV dispune de echipamente precum sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker şi Lodgy), limitatorul şi regulatorul de viteză sau asistenţa la parcarea cu spatele.  „Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România” a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-nou-model-dacia-in-romania-10908445
10908445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.