Cel mai mare operator de cablu din Germania pregăteşte negocierile cu Vodafone

Autor: Andreea Anghel Postat la 20 februarie 2013 77 afişări

Kabel Deutschland, cel mai mare furnizor de cablu tv din Germania, a angajat specialişti de la banca de investiţii americană Morgan Stanley şi de la firma de consultanţă Perella Weinberg Partners pentru a ajuta echipa managerială la stabilirea strategiei de negociere cu grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone care urmează să le facă o ofertă de cumpărare, au spus pentru Bloomberg surse apropiate situaţie

Kabel Deutschland, cel mai mare furnizor de cablu tv din Germania, a angajat specialişti de la banca de investiţii americană Morgan Stanley şi de la firma de consultanţă Perella Weinberg Partners pentru a ajuta echipa managerială la stabilirea strategiei de negociere cu grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone care urmează să le facă o ofertă de cumpărare, au spus pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei. În contextul unei viitoare oferte din partea Vodafone compania germană îşi revede situaţiile financiare şi îşi stabileşte strategia de funcţionare pe viitor. Înainte de a începe negocierile, Vodafone aşteaptă publicarea datelor financiare ale companiei germane, care vor fi publicate miercuri. Kabel Deutschland va răspunde posibilei oferte din partea Vodafone după ce iniţiativa sa de a cumpăra compania rivală mai mică Tele Columbus Group a eşuat ca urmare a blocării tranzacţiei de către autoritatea de reglementare din sectorul telecomunicaţiilor, relatează Bloomberg. Preţul acţiunilor companiei germane a scăzut cu 2,9%, până la 70,11 euro pe unitate, iar preţul acţiunilor Vodafone a coborât cu 2,6%, până la 1,87 euro pe unitate.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-operator-de-cablu-din-germania-pregateste-negocierile-cu-vodafone-10577738
10577738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.