Cel mai mare lanţ de supermarketuri din România: Mega Image va ajunge la o reţea de 260 de magazine

Postat la 15 octombrie 2013 43 afişări

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, vrea să deschidă în luna octombrie cinci noi magazine, urmând să ajungă la o reţea naţională de 260 de unităţi.

Cel mai mare lanţ de supermarketuri din România: Mega Image va ajunge la o reţea de 260 de magazine

 Primul dintre cele cinci magazine va fi deschis miercuri în Baloteşti, Ilfov. Unitatea, operată cu brandul Mega Image, are o suprafaţă de 451 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al retailerului.

"Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 256 de locaţii, şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate. Mega Image urmează să mai deschidă patru magazine noi până la finalul lunii octombrie", se arată în comunicat.Xavier Piesvaux este şeful Mega Image.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-lant-de-supermarketuri-din-romania-mega-image-va-ajunge-la-o-retea-de-260-de-magazine-11514610
11514610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.