Cum arată viaţa unui jucător de poker milionar – GALERIE FOTO

Autor: Alexandra Nicu Postat la 20 noiembrie 2013 3375 afişări

Înconjurat de femei frumoase, maşini scumpe, avioane private şi arme ilegale – aşa se prezintă milionarul Dan Bilzerian pe contul personal de Instagram. Jucătorul de poker postează constant poze în care se laudă cu traiul lui luxos.

Dan a fost privilegiat încă din copilărie, familia lui fiind notorie in Statele Unite ale Americii, iar bărbatul continuă să îşi finanţeze stilul de viaţă extravagant şi afinitatea pentru arme ilegale prin competiţii internaţionale de poker şi roluri mici în filme de la Hollywood.

Atunci când nu este prezent la evenimente mondene alături de vedete, Bilzerian preferă să îşi petreacă timpul alături de modele tinere şi prieteni. Contul lui de Instagram conţine mai multe poze care dovedesc că alegerile lui în materie de maşini sau metode a petrece timpul liber nu sunt cele mai logice, dar cu siguranţă atrag atenţia. Până în prezent, jucătorul de poker a strâns mii de like-uri din pozele postate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poker,
milionar,
galerie foto,
poze,
avioane,
ilegal
/actualitate/cum-arata-viata-unui-jucator-de-poker-milionar-galerie-foto-11708700
11708700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.