BLACK FRIDAY şi în turism. Agenţiile fac REDUCERI de până la 50% începând de vineri

Postat la 21 noiembrie 2013 91 afişări

Agenţiile de turism încep vineri reducerile de Black Friday, de până la 50%, iar ofertele includ destinaţii de vară în ţară şi străinătate, dar şi pachete de Crăciun şi Revelion, pentru Valea Prahovei, Malta sau Laponia.

BLACK FRIDAY şi în turism. Agenţiile fac REDUCERI de până la 50% începând de vineri

 Deşi, tradiţional, Black Friday este programat în ultima vineri din noiembrie, agenţiile de turism încep cu o săptămână mai devreme reducerile, lansând astfel conceptul de "early black friday" ("vinerea neagră timpurie").

Reprezentanţii agenţiei care a dat startul anul trecut campaniei de reduceri de Black Friday, Mareea, spun că în acest an tendinţa pieţei, şi nu doar în domeniul turismului, este să decaleze data reducerilor.

"Anul acesta am decis să ne aliniem de trendului generat de marii retaileri de electronice, care au început promovarea black friday cu o săptămână mai devreme, respectiv în data de 22 noiembrie. Astfel, suntem convinşi că turiştii care şi-au creat o tradiţie din a vâna aceste reduceri deosebit de importante vor fi prezenţi în mediul online şi offline pe 22 noiembrie. De aceea, pentru această zi de vineri am decis aplicarea reducerilor maximale, de până la 50% pentru destinaţiile de vacanţă cele mai atractive şi solicitate", a declarat Marius Usturoiu, directorul general al Mareea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-si-in-turism-agentiile-fac-reduceri-de-pana-la-50-incepand-de-vineri-11711475
11711475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.