Cel mai mare importator chinez de vin romanesc, suparat ca Boc nu a discutat si nu s-a pozat cu el

Postat la 15 august 2011 28 afişări

Directorul general al firmei chineze Shenzhen Shunmei Trading, cel mai mare importator chinez de vinuri romanesti, a fost deranjat ca premierul Boc nu a discutat sau nu a facut macar o fotografie cu el la Forumul economic, desi solicitase o intalnire ca mesaj politic important in derularea afacerii.

"Directorul firmei, Lu Sheng, a dorit sa faca o fotografie cu premierul Boc, deoarece o parte dintre clientii sai provin din zona institutiilor statului si avea nevoie sa fie vazut alaturi de premierul roman, ca un semnal politic. In China, ideea ca ai sustinerea factorului politic este foarte importanta. De aceea, un coleg de-al meu, acum citeva zile, in avion, l-a rugat pe primul-ministru sa faca o fotografie cu partenerul chinez in timpul participarii la Forum, iar Boc a dat de inteles ca va raspunde rugamintii noastre", a declarat agentiei MEDIAFAX directorul export al firmei Murfatlar, Vlad Pintilie. El a aratat insa ca premierul a plecat de la Forum fara sa se mai apropie de oamenii de afaceri chinezi care asteptau sa discute cu el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
boc,
vizita,
importator,
vin
/actualitate/cel-mai-mare-importator-chinez-de-vin-romanesc-suparat-ca-boc-nu-a-discutat-si-nu-s-a-pozat-cu-el-8623842
8623842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.