Cel mai mare cinema din Romania se deschide in noiembrie

Postat la 19 octombrie 2009 134 afişări

Bucurestenii pasionati de filme vor avea din 20 noiembrie un nou loc, Cinema City, unde cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, va inaugura primul megaplex din Romania.

In mai putin de o luna, Cinema City va aduce publicului din Romania un complex cu 21 de ecrane de cinema, care dispune de aproximativ 4300 de locuri si include prima sala IMAX din tara noastra. Romanii vor avea ocazia sa descopere in sala IMAX o noua experienta cinematografica. Imaginile clare, combinate cu un sunet digital puternic si o geometrie aparte a salii, special gandita pentru optimizarea efectului, confera un incredibil sentiment de imersiune, facand publicul sa se simta ca si cum ar fi parte din actiunea filmului.

Megaplexul, cu cele 17 sali standard, 3 sali VIP si sala IMAX, va fi amplasat in cadrul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Bucuresti, cu o suprafata de 210,000 mp. In Europa exista in jur de 70 de sali IMAX. Cinema City detine, in tarile in care este prezenta, licenta exclusiva de operare a cinematografelor IMAX. Acum, compania opereaza 8 cinematografe IMAX: cinci in Polonia, unul in Cehia, unul in Bulgaria si unul in Ungaria.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-cinema-din-romania-se-deschide-in-noiembrie-5012148
5012148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.