Cel mai iubit fotomodel de pe Bloomberg spune "nu" corporaţiilor: Am visat mereu să am afacerea mea

Autor: Razvan Muresan Postat la 31 ianuarie 2014 17583 afişări

Xenia Tchoumitcheva, o tânără cunoscută publicului larg după ce a fost declarată Miss Elveţia, a renunţat să lucreze pentru instituţiile financiare JP Morgan Chase, Merrill Lynch Capital Markets şi Duet Asset Management pentru a-şi construi propriul business.

Cel mai iubit fotomodel de pe Bloomberg spune "nu" corporaţiilor: Am visat mereu să am afacerea mea

"Aveam deja experienţa unei cariere independente şi visul meu a fost mereu acela de a avea propria afacere. În ciuda a ceea ce unele reviste scriu despre mine, nu am renunţat niciodată la finanţe ca să devin DJ sau prezentatoare TV. Am renunţat pentru că am vrut să am afacerea mea şi asta am făcut în ultimul timp. Businessurile mele sunt legate de internet", spune, pentru Businesss Magazin, Tchoumitcheva, proprietara revistei online de lux chicoverdose.com.

"Câştig suficient de bine din conţinut sponsorizat despre locuri, branduri sau produse. Nu am voie să vorbesc despre cifre, dar sunt foarte fericită când vine vorba de încasări. Oricum, nu acesta este lucrul pe care ne concentrăm, ci calitatea conţinutului. Uneori refuz propunerile care nu se potrivesc stilului pe care vreau să-l păstrez în revistă", mai spune tânăra, care a primit de la sponsori chiar şi autoturisme în valoare de sute de mii de euro.

Xenia Tchoumitcheva a absolvit facultatea de economie a Università della Svizzera Italiana în 2010 şi a lucrat ca stagiar în cadrul băncii de investiţii JP Morgan şi are cel mai vizionat profil din reţeaua Bloomberg. După ce şi-a început cariera la 12 ani, a avut o primă participare la concursul Miss Elveţia care a stârnit numeroase controverse din cauză că nu a fost ea cea care a câştigat. A avut numeroase apariţii pe coperta revistelor de lux şi, după ce a studiat şi actoria, a avut câteva roluri în reclame şi videoclipuri muzicale. Şi-a continuat cariera în actorie cu rolul personajului principal din scurtmetrajul  “Les Enfants de la Hônte” al regizorului francez Alain Margot, dar a avut un rol şi în filmul american „Without men”, unde a jucat cu Eva Longoria şi Cristian Slater.

Xenia Tchoumitcheva vorbeşte cinci limbi străine (italiană, rusă, franceză, engleză şi germană) şi studiază în prezent limba spaniolă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-iubit-fotomodel-de-pe-bloomberg-spune-nu-corporatiilor-am-visat-mereu-sa-am-afacerea-mea-11996730
11996730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.