Cel mai corupt arbitru din Europa

Autor: Ioana Matei Postat la 30 august 2013 2966 afişări

Centralul Andranik Arsenyan şi asistentul Hovhannes Avagyan au recunoscut în faţa oficialilor federaţiei armene că au încercat să trucheze rezultatul meciului retur dintre Inter Turku şi Vikingur, scor 0-1, la 11 iulie. Partida respectivă a făcut obiectul pariurilor suspecte.

Cel mai corupt arbitru din Europa

Centralul Andranik Arsenian şi asistentul Hovhannes Avagian au fost suspendaţi pe viaţă la 22 august, de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA. Arsenyan a acordat două lovituri de pedeapsă, la scorul de 0-0, pentru a se asigura că ambele echipe marchează goluri. Vikingur, echipă din Insulele Faroe, a înscris de la 11 metri în minutul 78, iar finlandezii de la Turku au ratat execuţia de la punctul cu var două minute mai târziu. Direcţia antifraudă a UEFA a detectat în zilele dinaintea meciului din tururile preliminare ale Europa League un interes crescut pentru partida Turku-Vikingur, scor final: 0-1 (0-0 la pauză) şi scheme de pariuri care mizau pe cote mai mari decât cele normale. Vikingur s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, fază în care a întâlnit gruparea Petrolul Ploieşti.

Iată cum a acordat arbitrul cele două lovituri de la 11 metri în ultimele minute ale partidei. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arbitru,
coruptie,
europa,
partida,
scor,
meci,
pariuri
/actualitate/cel-mai-corupt-arbitru-din-europa-11281650
11281650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.