Cei patru lei şi doi urşi ai lui Nuţu Cămătaru vor fi duşi miercuri la Grădina Zoologică din Ploieşti

Postat la 26 februarie 2013 63 afişări

Cei patru lei şi doi urşi ai lui Nuţu Cămătaru vor fi luaţi miercuri de pe proprietatea acestuia, urmând să fie duşi la Grădina Zoologică Bucov din Ploieşti, a anunţat Vier Pfoten, care, la solicitarea autorităţilor, va verifica animalele, le va tranchiliza şi va supraveghea transportul.

Potrivit Vier Pfoten, în cursul zilei de miercuri, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei, Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) şi cei ai Gărzii Naţionale de Mediu vor prelua animalele sălbatice confiscate de la Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, pentru a fi duse la Zoo Bucov, Ploieşti.

Animalele preluate de la Nuţu Cămătaru vor adăpostite temporar în amplasamentele existente la Zoo Bucov, specialiştii Vier Pfoten urmând să asigure logistica şi buna desfăşurare a operaţiunilor de trachilizare şi transport, se arată într-un comunicat de presă de marţi al organizaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-patru-lei-si-doi-ursi-ai-lui-nutu-camataru-vor-fi-dusi-miercuri-la-gradina-zoologica-din-ploiesti-10604962
10604962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.