CEDO a condamnat Ucraina în cazul Timoşenko

Postat la 30 aprilie 2013 38 afişări

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat, marţi, Ucraina în dosarul fostului premier Iulia Timoşenko. Condamnată în august 2012 la şapte ani de închisoare, Iulia Timoşenko a sesizat CEDO la câteva zile după plasarea în arest preventiv, denunţând încălcarea unor drepturi fundamentale. Timoşenko susţine că nu a beneficiat de tratament medical adecvat în intervalul august 2011 - mai 2012.

CEDO a condamnat Ucraina în cazul Timoşenko

 Judecătorii de la Strasbourg au condamnat Ucraina pentru patru încălcări ale drepturilor fundamentale ale lui Timoşenko, dar au respins în schimb plângerea privind presupusele rele tratamente la care ar fi fost supusă aceasta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cedo-a-condamnat-ucraina-in-cazul-timosenko-10822973
10822973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.