CEC Bank iese cu o oferta noua de depozite si o promotie la credite

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 octombrie 2011 76 afişări

CEC Bank a lansat un nou produs de economisire in lei si in euro dedicat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice - Depozitul la termen cu depuneri ulterioare.

Pe toata perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare in limita unei sume minime de 100 lei/50 euro, valoarea depozitului la constituire fiind de minimum 500 lei/200 euro. La scadenta, depozitul se poate prelungi automat pe o perioada egala cu cea prevazuta in contract pana la lichidarea acestuia, in conditiile de dobanda din ziua prelungirii. In ziua de scadenta nu se percepe comision de retragere.

Dobanda este fixa, cuprinsa intre 6,25% la depozitele pe 3 luni in lei si 6,50% la cele pe 12 luni pentru persoanele fizice, respectiv intre 5,25% la depozitele pe 3 luni in lei si 5,50% la depozitele pe 12 luni pentru persoanele juridice. La euro, dobanda merge de la 2,50% pentru depozitele pe trei luni la 2,75% pentru depozitele la 12 luni pentru persoanele fizice, respectiv de la 2% la depozitele pe 3 luni pana la 2,25% pentru depozitele pe 12 luni pentru persoanele juridice.

Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, a mentionat ca lansarea se inscrie in preocuparile bancii de a diversifica produsele oferite clientelei.

In acelasi timp, CEC Bank a lansat o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la creditele de refinantare, garantate cu asigurare de viata si somaj, in lei si euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate pana la data de 31 decembrie.

Clientii beneficiaza de dobanda de 10,13% (ROBOR la 3 luni + 3,9 p.p.) pentru creditele in lei, respectiv 8,81% (EURIBOR la 3 luni + 7,25 p.p.) pentru creditele in euro. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului si de rambursare anticipata, iar comisionul de administrare aplicabil lunar la soldul curent al creditului este 0,30%.

Valoarea maxima a creditului este de 50.000 lei/10.000 euro, iar scadenta este de maximum 8 ani pentru creditele in lei, respectiv 7 ani pentru creditele in euro.

CEC Bank este a saptea banca din Romania, cu o valoare a activelor de 18 mld. lei si un profit net de 10 mil. lei dupa primele sase luni ale anului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-iese-cu-o-oferta-noua-de-depozite-si-o-promotie-la-credite-8885993
8885993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.