CEC Bank acorda credite pentru proprietarii de oi si capre beneficiari de prime de la APIA

Postat la 23 decembrie 2010 111 afişări

CEC Bank a lansat, din 22 decembrie, Creditul APIA, destinat furnizarii de capital de lucru pentru activitatile curente ale beneficiarilor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic (ovine si caprine).

CEC Bank si Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) au semnat la 13 decembrie o conventie in acest scop. Platile nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic la speciile ovine si caprine reprezinta prima pe cap de animal, in suma de 40 lei/cap, conform HG 1175/2010.

Categoriile de clientii eligibili care pot accesa aceste credite sunt producatorii agricoli individuali, societatile agricole private, respectiv asociatiile agricole cu personalitate juridica, asociatiile agricole familiale, asociatii de producatori agricoli, grupuri de producatori, societati comerciale si cooperative agricole.

Creditele pot fi garantate cu un bilet la ordin in alb, garantie pe conturile clientului deschise la banca si cesiune de creanta pe care beneficiarii le au fata de APIA, constand in sumele cuvenite beneficiarilor de plati nationale directe complementare (PNDC) pentru sectorul zootehnic la speciile ovine si caprine, conform adeverintelor eliberate de APIA.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor in cadrul PNDC, dar nu mai tarziu de data stabilita in conventia incheiata de banca cu APIA.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de obtinere a creditului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-acorda-credite-pentru-proprietarii-de-oi-si-capre-beneficiari-de-prime-de-la-apia-7841660
7841660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.