Cea mai recentă victimă din retail a coronavirusului. A închis 53 de magazine

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iunie 2020 601 afişări

Cea mai recentă victimă din retail a coronavirusului. A închis 53 de magazine

Virgin Media şi-a închis cele 53 de magazine din Regatul Unit. Iniţial, acestea au fost închise din cauza izolării generate de pandemia de coronavirus în luna martie, dar reprezentanţii firmei din domeniul telecom spun că nu le vor redeschide nici după ridicarea măsurilor de izolare, potrivit publicaţiei britanice The Sun.

Virgin Media pune această decizie pe seama unui număr redus al clienţilor care vizitează magazinele şi adaugă că majoritatea vânzărilor şi solicitărilor din partea acestora se desfăşoară acum telefonic sau online.

Celor 341 de angajaţi, care nu au fost trimişi în şomaj tehnic, li se va oferi opţiunea de a lucra în relaţiile cu clienţii de acasă, dar şi să aplice pentru cele 50 de posturi de vânzări pe teren disponibile ale companiei.

Reprezentanţii Virgin Media spun că aceste roluri permanente sunt plătite similar cu cele din magazine. Dar angajaţii care nu vor primi noi posturi vor fi concediaţi, potrivit The Sun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
inchidere,
victima,
mediere,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.