Cea mai mare frică a unei tinere care şi-a pierdut contul de Instagram este că va trebui să lucreze ca un om normal de la 9-5: „Eu nu sunt făcută pentru aşa ceva”

Autor: Mircea Nica Postat la 12 aprilie 2019 2936 afişări

Cea mai mare frică a unei tinere care şi-a pierdut contul de Instagram este că va trebui să lucreze ca un om normal de la 9-5: „Eu nu sunt făcută pentru aşa ceva”

O tânără devenită vedetă în social media a postat un videoclip în care plânge în hohote gândindu-se că va trebui să lucreze să înceapă un program de muncă în corporaţie de la 9 la 5, după ce i-a fost şters contul de Instagram.

Jessy Taylor, în vârstă de 21 de ani din Tampa, Florida, avea 113.000 de fani pe social media. Ea a declarat că nu este făcută să lucreze.„Ştiu că oamenii doresc să mă vadă la pământ şi celor 90% care muncesc de la 9 la 5 le spun că eu nu sunt aşa, eu sunt în LA ca să nu ajung aşa", a spus Jessy Taylor.

Jessy a adăugat că a fost o „ratată" înainte de a-şi construi o prezenţă online şi că ea a lucrat pentru McDonald's, adăugând că nu vrea să se întoarcă la acea viaţă.„Am fost prostituată. Obişnuiam să ma dezbrac în fiecare zi. Nu mai fac asta pentru ca îmi câştig toţi banii online. Nu vreau să mă întorc la acea viaţă. Ceea ce unii dintre voi trebuie să realizaţi este că nu am aptitudini, am o datorie de douăzeci de mii de dolari, aşa că nu pot merge la şcoală chiar dacă aş vrea. Am lucrat la McDonald's înainte de a face YouTube, Instagram, înainte de a avea 100.000 de adepţi, înainte de a avea totul în viaţa mea”, a spus Jessy Taylor.

Ea a terminat clipul împărtăşindu-şi frica de a ajunge iar „o prostituată fără adăpost care se droghează cu metamfetamină."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plangere,
vedete,
refuz,
mediere,
munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.