Cea mai bună metodă prin care să economiseşti banii

Postat la 08 noiembrie 2013 95 afişări

Mulţi au încercat să economisească bani prin metode neconvenţionale, dar majoritatea dintre ei au eşuat. Dar iată care este cea mai ingenioasă metodă de a pune ban pe ban.

Cea mai bună metodă prin care să economiseşti banii

 Gary, un pensionar în vârstă de 60 de ani din Phoenix, SUA, a găsit o metodă ingenioasă prin care să-şi economisească banii. O idee simplă şi unică a făcut ca treaba să funcţioneze.

Pe fiecare dolar pe care îl foloseşte, bărbatul a scris "Te rog returnează-mi aceşti bani pentru că sunt sărac", dar şi adresa unde locuieşte.

Pentru a fi sigur că mesajul lui este înţeles şi citit, americanul a scris mesajul cu o cariocă roşie. Ceea ce a făcut el nu este ilegal şi banii pot fi folosiţi în continuare în piaţă. Doar că au acest mesaj impresionant care te pune pe gânduri şi care dă roade.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-buna-metoda-prin-care-sa-economisesti-banii-11645518
11645518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.