Ponta: Lucrările la metroul Drumul Taberei-Universitate merg mai repede, banii sunt asiguraţi

Postat la 08 noiembrie 2013 36 afişări

Lucrările la construcţia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate sunt derulate mai repede decât era prevăzut, iar finanţarea este asigurată integral din surse bugetare şi comunitare, a declarat premierul Victor Ponta, aflat, vineri, pe şantierul de construcţie.

Ponta: Lucrările la metroul Drumul Taberei-Universitate merg mai repede, banii sunt asiguraţi

 "Îmi pare rău că s-au pierdut doi ani, din 2010 până în 2012 nimeni nu s-a gândit cum să facă aceste lucruri să funcţioneze", a spus Ponta, adăugând că este convins că, împreună cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, va inaugura, la momentul respectiv, primul tren care va trece pe noua linie.

Premierul a ţinut totodată să precizeze că metroul va fi trecut în administrarea Primăriei, dar Guvernul va finanţa în totalitate toate investiţiile începute.

La rândul său, ministrul Transporturilor a arătat că speră ca ritmul lucrărilor să fie menţinut, deoarece traficul din Drumul Taberei este un "calvar".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-lucrarile-la-metroul-drumul-taberei-universitate-merg-mai-repede-banii-sunt-asigurati-11644992
11644992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.